Skip to main content
cookie
 x 
Kurv - 0.00 kr.

Kurv

Tom kurv

Ørestik Amulet Ægirs hjelm

Varenr. 06-111-2

190 kr.

Gaveindpakning

Description:

8 x 8 mm

Ægirs Hjelm:
Det er af gammel overbevisning, at den som bærer Ægirs hjelm ikke kun vil få fysisk beskyttelse, men også åndelig og mental styrke til at kontrollerer sin egen frygt. Dernæst at skabe frygt i hjertet hos fjender, der truer bæreren af Ægirs hjelm. Det menes derfor, at vikingerne også malede Ægirs hjelm på deres skjolde og på deres hjelme for at vise deres fjende, at de var uovervindelige og at ingen kunne besejre dem i kamp.

Vikingekrigeren bærer symbolet mellem øjenbrynene, ligeledes som et tegn på styrke i slaget og troen på, at det ville give dem sejr. 

Det antages, at Ægirs hjelms kraft var mest effektiv, når symbolet blev skrevet  på indersiden af hjelmen med enten blod eller bærerens spyt. 

I vor tid kan du bære dette smykke og få styrke til hverdagens problemer samt at kunne beskytte dig mod onde mennesker. Og ligesom for vikingerne vil det give dig fysisk beskyttelse og åndelig og mental styrke til at kontrollerer din egen frygt.

Læs mere om runestaver

Læs alt om Ægirs Hjelm

× Progressive Web App | Add to Homescreen

Tryk på ikonet for at installere denne webapp på din iPhone/iPad. Progressive Web App | Share Button Og derefter Tilføj til startskærmen.

× Installer webapp
Mobile Phone
Offline - Ingen internetforbindelse