Skip to main content
cookie
 x 
Kurv - 0.00 kr.

Kurv

Tom kurv

-15% Hugin og Munin vedhæng med kæde.

Varenr. 06-386-31 MK

1,101 kr.

Gaveindpakning

Description:

32 x 32 mm -

Vi har samlet et stort ravne sæt til dig. - her spare du 15%

Dette vedhæng koster normalt 575kr og rævehalen RH28 i 50cm koster 720 kr. salmet normalpris 1295kr. 

Nu kan du købe den for 1100,15 du 

Hvis du ønsker en anden længde på halskæden må du skrive det i kommentarfeltet - så klare vi sagen efterfølgende. 
- - - 

Odins ikoniske ravne. Disse to intelligente og mystiske fugle har længe fascineret mennesker og repræsenterer dybe symboler og betydninger.

Hugin og Munin symboliserer ikke kun Odins evne til at indsamle information og være den mest visdomsrige af guderne, de repræsenterer også det menneskelige sind og bevidsthed. Hugin repræsenterer vores tankeprocesser, overvejelser og analytiske evner, mens Munin symboliserer vores erindringer, intuition og følelser.
 
I dagens verden kan vi stadig finde inspiration i Hugin og Munin. De minder os om vigtigheden af at dyrke vores tankeprocesser, lytte til vores intuition og være opmærksomme på vores omgivelser. De minder os også om, at visdom og indsigt kan opnås gennem observation og refleksion.

Så næste gang, du ser en ravn flyve højt på himlen, kan du lade dig inspirere af Hugin og Munin og huske på deres betydning i nordisk mytologi og i vores eget liv.

Iflg. sagaen forlod Odins ravne, Hugin og Munin, ham kun for at indsamle oplysninger om nyhederne, som de straks viderebragte til ham.
Ravneguden kunne varsle om udgangen af vikingernes kampe. De havde et ravnesymbol på deres krigsfaner. Flagrede ravnens vinger,
betød det sejr. Hang de slappe ned, måtte de forberede sig på nederlag.

Relaterede produkter

× Progressive Web App | Add to Homescreen

Tryk på ikonet for at installere denne webapp på din iPhone/iPad. Progressive Web App | Share ButtonOg derefter Tilføj til startskærmen.

Offline