Skip to main content
cookie

Forside

For at kunne afvikle dine bestillinger foretaget på www.odinsklinge.dk, er følgende oplysninger om dig nødvendige, og med din godkendelse af vores handelsbetingelser/købet giver du dit udtrykkelige samtykke til, at vi indsamler, bruger og gemmer disse oplysninger:

- navn
- adresse
- postnummer & by
- telefonnummer
- e-mailadresse

Oplysninger, der er blevet afgivet på www.odinsklinge.dk, bruges/gemmes for at kunne sende dine bestillinger og/eller maile nyhedsbreve, hvis du har tilmeldt dem. De videregives kun til nødvendige samarbejdspartnere som fragtfirmaer og sælges selvfølgelig IKKE.
www.odinsklinge.dk bruger ikke krypterede oplysninger.

Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke informationer vi har gemt om dig, ved at maile til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Oplysningerne opbevares fortroligt i firmaet og gemmes kun så længe, som det har relevans for virksomheden eller er krævet af regnskabsloven (min. 5 år).

Læs hele vores vores brugervilkår og sikkerheds politik Her

facebook_page_plugin
× Progressive Web App | Add to Homescreen

Tryk på ikonet for at installere denne webapp på din iPhone/iPad. Progressive Web App | Share Button Og derefter Tilføj til startskærmen.

× Installer webapp
Mobile Phone
Offline - Ingen internetforbindelse
Offline - Ingen internetforbindelse