Skip to main content
cookie

 

Gammelt til nyt og nyt til gammelt = NYT LOGO

sten uden reklame

 

Vi har fået nyt logo - resten er uændret. I fremtiden vil Odins Klinge og Mere End Et Smykke fremstå, som vores forfædre ville have hakket det i træ, sten, ben eller jern, nemlig i runer. Logoet er formet som en mønt, som vi kalder Odins mønt.

I midten ser du Othala, runen for alfaderen Odin, kongen over aserne og alvidende. Odin er tæt knyttet til runerne, skjaldkunsten, vinden, krigen, magien, ekstasen, døden og visdommen og skulle derfor uden tvivl stå i centrum af vores mønt. Endvidere har denne rune også stor tilknytning til vores fædreland Danmark og Norden - da det også betyder "arvejord" eller "hjemland" Det er vigtig for at at understrege at vi er en dansk virksomhed - og det er dansk historie vi sælger.  

Rundt om Othala er der placeret fire andre runer, der peger i hver sin verdensretning: nord, syd, vest og øst, ligesom på et kompas, og illustrerer vikingernes eventyrlyst, handlekraft og gåpåmod. Netop disse egenskaber anser vi for vigtige i vores travle hverdag og synes, at det er fantastisk, hvorledes vi stadig kan lære noget af vores forfædre.

Vores navn Odins Klinge har vi haft igennem de sidste 25 år. Navnet er relateret til de gamle sagaer om alfaderen Odin og Edda Mytologien, især fortællingen om Odins “rystende spyd” Gungner, fremstillet af dværgene Brok og Sindre. Det er altgennemtrængende, og klingen er forsynet med runeindskrifter - de selvsamme runer, som vi i dag anvender i vores nye gamle mønt. Hvad ville passe bedre til gudernes konge end associationer om hans spyd?!?

Vores slogan Mere End Et Smykke er udtryk for, at smykket er meget mere end det synlige: Det er historie. Det er tro. Det er udødelige fortællinger. Det er handlekraft, eventyrlyst og innovation. Det er forfædrenes værdier, som kan tages med ind i en travl og moderne hverdag. Det er et smykke, som ikke går af mode. Kort sagt: Mere End Et Smykke…

Her kan du læse mere om rune alfabetet futhark, som vi har brugt i vores nye mønt. 

Mellem Odins Klinge og Mere End Et smykke har vi placeret to knuder, der repræsenterer den keltiske tidsalder. Kelterne lavede fantastiske mønstre og knuder, og deres unikke design spredte sig i hele den vestlige verden, især i Storbritannien. Vores sortiment indeholder en del keltiske smykker - endnu en god grund til at bruge den flotte, keltiske knude i vores nye logo.  

× Progressive Web App | Add to Homescreen

Tryk på ikonet for at installere denne webapp på din iPhone/iPad. Progressive Web App | Share Button Og derefter Tilføj til startskærmen.

× Installer webapp
Mobile Phone
Offline - Ingen internetforbindelse
Offline - Ingen internetforbindelse